De ce iubesc femeile?

Pentru ca se dau cu kile de farduri(exceptie cele care sunt naturale)

Pentru ca vorbesc mult si prost(exceptie cele care vorbesc frumos)
Pentru ca nu fac sport pentru a nu transpira sau a nu le curge rimelu’ pe obrajori(aici trebuie sa precizez ca idioatele care nu isi misca suncile nici macar o ora pe saptamana, chiar daca nu sunt grase au toate sansele sa nu poata face copii…macar sex faceti bolundelor, dar nici ala nu-i pe placul vostru ca trebuie sa va miscati un pic funduletul. Masturbarea si dansul, miscarile preferate de voi, fetele sunt foarte benefice dar trebuie facute ziua nu noaptea…asa ca nu va sfiiti si treceti la treaba)
Pentru ca fumeaza(tocmai am vazut o fata scuipand pe jos dupa ce a tras un fum…gretos)
Pentru ca beau(si nu putin)
Pentru ca au ifose(no comment)
Pentru ca se cred „buricul Pamantului”
Pentru ca-si fac tatuaje si piercing acolo unde doar pula, limba ori dildourile ar trebui sa ajunga
Pentru ca au conceptii despre lume si viata desi nu stiu definitia libertatii de exprimare
Pentru ca injura ca la usa cortului(si nu mai ziceti „sa-mi bag pula” ca e practic imposibil, sau daca te oftici ca tu nu ai ce au baietii si te crezi tractorista fa-ti operatie de schimbare de sex si ai rezolvat problema…zi mai bine „sa-mi bag pizda” sau „suge-mi-ai pizda”)
Pentru ca sunt parapante(cu exceptia parasutelor, bineinteles)
Pentru ca sug pula pentru un suc si o cafea
Pentru ca saliveaza la filmul ala imbecil cu vampiri fara sa-si dea seama ca daca ar exista vampiri sigur le-ar suge(nu pizda ci sangele)
Pentru ca se uita cu superioritate la mine pentru ca sunt ofticat, complexat, sensibil(la fel ca ele) si recunosc asta…spre deosebire de ele
Pentru ca sunt misogin
P.S. Oare de ce cred fetele ca sunt frumoase pentru ca unii baieti isi doresc sa le bage pula-n gura de la prima intalnire in loc sa le respecte? Adevarul e ca acele fete care cred asta nu sunt femei ci doar niste pizde care nu merita respect
Atentie! Aceste caracteristici nu sunt proprii tuturor fetelor. daca te simti jignita de acest articol inseamna ca ti se adreseaza tie in mod special, daca nu te deranjeaza esti o adevarata femeie care merita respectata!
Cu sinceritate,
Un ofticat al zilelor noastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *